Slim beleggen in tijden van inflatie en recessie

De hoge inflatie zorgt ervoor dat je geld snel minder waard wordt. Hoe ga je daarmee om als belegger en welke rol kan crypto daarbij vervullen?

Op 20 oktober om 20:00u is Business Insider Live! terug met een nieuwe aflevering over beleggen en crypto gesponsord door LiteBit. In dit vervolg op de veel bekeken eerste twee edities van de online talkshow over crypto, gaan we in op slimme manieren om met je geld om te gaan in onzekere tijden. 

Dit keer verwelkomt presentator Joost Hoebink onder meer experts als crypto adviseur Didi Taihuttu, Elroy Heisterkamp van Het Crypto Huis, Patricia Bogaerts van handelsplatform Fem Invest en Marleen Evertsz, mede-oprichter en CEO van Nxchange.

Registreer je hier alvast voor de 3de editie!

Schrijf je in voor het event en blijf op de hoogte van nieuwe sprekers bij het event en updates over de cryptomarkt.

Programma & gasten

Dagvoorzitter Joost Hoebink ontvangt aan zijn tafel Nederland's meest spraakmakende crypto-kenners. Samen nemen zij de stand van cryptoland door, behandelen ze jouw vragen én geven je inzicht in slimme beleggingsstrategieën.

Didi Taihuttu

Taihuttu werd in 2017 wereldberoemd toen de Limburgse IT-expert zijn huis en andere bezittingen te koop zette om zijn hele vermogen in bitcoins te stoppen. Hij hield zich al sinds 2010 bezig met de bitcoin, maar besloot vijf jaar geleden al zijn kaarten op de groei van cryptomarkt en blockchaintechnologie te zetten.

Samen met zijn familie is Taihuttu inmiddels neergestreken in Lagos, Portugal waar ze een 'bitcoin strandtent' runnen. Sinds 2017 heeft de familie 1 miljoen verloren op hun bitcoin investering, maar Taihuttu zit niet bij de pakken neer. "Ik koop nog steeds iedere dag bitcoin", zei hij in juli tegen de Amerikaanse zender CNBC. Tijdens Business Insider Live: Crypto! zal Taihuttu uit de doeken doen hoe hij en zijn familie strategisch omgaan met deze bear market.

Elroy Heisterkamp

Cryptocurrency trader Elroy Heisterkamp was vier jaar geleden nog niet afgestudeerd of hij had al zijn eerste onderneming opgezet: het Crypto Huis. Inmiddels is Heisterkamp uitgegroeid tot één van de bekendere gezichten binnen de cryptoscene op YouTube. Via zijn eigen premium kanaal houdt hij talloze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zijn motto: ‘begin vandaag nog met leren.’

Marleen Evertsz

Marleen Evertsz loopt al een tijdje mee in de financiële wereld. Ze was managing director bij beurshandelaar Optiver en vervolgens de drijvende kracht achter GoldRepublic, een online platform voor het managen van fysiek goud en andere edelmetalen. Sinds 2015 brengt ze als mede-oprichter en CEO van Nxchange investeerders, banken en startups bijeen. Ze weet als geen ander hoe je ervoor zorgt dat je in onzekere tijden je kapitaal kan laten groeien en gaat haar inzichten en adviezen delen bij Business Insider Live: Crypto.

Patricia Bogaerts

Leuk, al die Nederlandse vrouwen met hun parttime werk. Maar financieel onafhankelijk word je er niet van vindt ondernemer Patricia Bogaerts. Als oprichter van het all female handelsplatform Fem-Invest is ze tevens verantwoordelijk voor de lancering van de handelsrobot Fem Trade. Vrouwen die niet per se over enorme vermogens beschikken, begeleiden bij de eerste stappen richting zelfstandigheid; dat is Patricia’s missie.

Hugo Suidgeest

Suidgeest is sinds december 2021 Country Manager Nederland van het van oorsprong Duitse spaarplatform Trade Republic. In zijn rol als Country Manager investeert hij voornamelijk in het helpen van Nederlanders om op de lange termijn vermogen op te bouwen. Voor Suidgeest bij Trade Public aan de slag ging, was hij Principal in het Uber Eats Global Strategy Team en werkzaam als Associate Fusies en Overnames bij ABN AMRO.

Samara Hegeman

Voordat Samara zich bij Icoinic Capital op de Business Development stortte, werkte ze bij de ING als Financieel Adviseur. Ze werkt Icoinic met grote, institutionele cliënten en kent de crypto-asset markt op haar duimpje. De vraag die Samara in de nieuwe Business Insider Live: Crypto! op tafel wil gaan leggen: Is crypto (potentieel) een goede hedge is tegen inflatie?

Houd deze website in de gaten voor informatie over nieuwe sprekers. Of schrijf je hierboven in voor onze crypto-updates!

Bekijk hier de vorige editie:

In samenwerking met

Live vanuit de studio van