Business Insider Live: Crypto!

Cryptomunten en blockchaintechnologie staan aan de vooravond van een spannende, nieuwe fase. Zijn we op weg naar massa-adoptie? Welke cryptomunten zijn het meest kansrijk in de nabije toekomst? En hoe zit het met de risico's van strengere regulering en een nieuwe financiële crisis?

Nederlandse topexperts lieten op 24 maart tijdens het streaming event Business Insider Live: Crypto! hun licht schijnen op de belangrijkste ontwikkelingen rond crypto en blockchain. Met scherpe opinies en uiteenlopende meningen!

Bekijk hier het hele event:

Item 1 of 3

Blijf op de hoogte!

Laat je naam en e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze wekelijkse crypto-nieuwsbrief én op de hoogte te blijven van het event. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.

Het programma

Michaël van der Poppe (Eight Global, cryptobeleggingsexpert), Teunis Brosens (Head Economist for Digital Finance and Regulation bij ING) en Mark de Bont (TMC, IT-expert) praten met host Joost Hoebink over de perspectieven voor cryptovaluta, blockhaintechnologie en de rol van regulering.

Cryptrader Elroy Heisterkamp (Het Crypto Huis) gaat in op coins waarin hij wel of juist helemaal niet gelooft.

Trendwatcher Tom Palmaerts en Mark de Bont debatteren over de zin en onzin van cryptomunten als alternatief voor klassieke valuta.

En Didi Thaihuttu - de Venlose ondernemer die al zijn geld in bitcoin stak - vertelt over zijn leven met The Bitcoin Family en zijn kijk op de cryptomarkt.

De sprekers

Didi Thaihuttu

Didi Thaihuttu

Michaël van der Poppe

Michaël van der Poppe

Teunis Brosens

Teunis Brosens

Elroy Heisterkamp

Elroy Heisterkamp

Mark de Bont

Mark de Bont

Tom Palmaerts

Tom Palmaerts

Didi Taihattu,

(1978) was tot een aantal jaren geleden een succesvolle IT-ondernemer in Venlo. Na het overlijden van zijn vader kwam hij tot bezinning en tot de conclusie dat hij wat anders wilde met zijn leven.

Didi nam het drastische besluit om al zijn bezittingen te verkopen en al zijn geld in bitcoins te beleggen. Sindsdien staat de familie Taihattu bekend als The Bitcoin Family.

Michaël van de Poppe,

28 jaar en full-time investeerder en handelaar in cryptocurrencies, commodities en aandelen. Afgestudeerd econoom, waarna hij zich volledig is gaan richten op de financiële markten. Op Instagram, Twitter en YouTube deelt hij zijn visies onder de pseudoniem Crypto Michaël.

Sinds 2018 gevestigd op Beursplein 5, waar hij een content platform is gestart voor nieuwe en gevorderde investeerders om men, internationaal, te kunnen voorzien van gerichte informatie voor de juiste keuzes voor hunzelf. Dit bedrijf heet Eight Global en heeft op dit moment een team van 14 mensen.

Teunis Brosens,

is ING’s Head Economist for Digital Finance and Regulation. Hij focust op nieuwe digitale financieringsvormen en innovatie (zoals fintech, bigtech platforms, cryptocurrency en digitale valuta’s, decentralised finance en het toenemend belang van data), de regulering ervan en de impact op banken en de economie. Hij vertaalt deze trends ook in prioriteiten voor ING, en bespreekt deze met beleidsmakers en toezichthouders.

Elroy Heisterkamp

is full-time daghandelaar en technisch analist in de markt voor cryptocurrency. Heisterkamp was er vroeg bij: 2014. Het zien van grote stijgingen en het meemaken van diepe dalen, was voor hem de reden om in 2017 zijn carrière voort te zetten als (dag)handelaar binnen de cryptomarkt. Steeds vaker deelt hij zijn opgedane kennis met anderen. Dit doet hij vooral via YouTube en livestreams waarbij hij middels technische analyses (Elliott Wave) en andere theorieën de grafiek van de markt ontleed. Hierbij kan ik zien wat de potentie is van een betreffende asset, om vervolgens op het juiste moment in of uit te stappen.

Mark de Bont

heeft een achtergrond in Bedrijfskundige Informatie en helpt bedrijven met het samenwerken in software-ontwikkeling. Kwam in aanraking met crypto in
2012 en volgt sinds 2017 de ontwikkelingen op de voet. Passie voor crypto, technologie, privacy en de praktische toepassingen
hiervan.

Tom Palmaerts

is trendwatcher, bekroonde keynote spreker en managing partner bij Trendwolves, een fullservice trend- en marketingbureau met een focus op jonge consumenten en moderne gezinnen. Hij werkt voor organisaties als Barry Callebaut, Avient, Conway, BASF, Toerisme Oostende, Litebit en Devan.

Houd deze website in de gaten voor informatie over nieuwe sprekers. Of schrijf je hierboven in!

In samenwerking met

Live vanuit de studio van