MELD JE AAN VOOR HET EVENT OF KIJK MEE VIA DE LIVESTREAM

HET VIJFDE ANGEL CAFÉ

Het meest leerzame Café van Amsterdam waar je alles te weten komt over investeren in early stage start- en scale-ups!

Tijd: 19:00 - 22:00 CET
Datum: 18 September 2023

HET VIJFDE ANGEL CAFÉ:
DE AI - EDITIE

In deze speciale vijfde editie verkennen we de grenzeloze mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Van spraakgestuurde assistenten tot geavanceerde analytische hulpmiddelen, AI transformeert de manier waarop we denken, creëren en zakendoen. Bereid je voor op inspirerende presentaties en interactieve pitches, allemaal gericht op het onthullen van de kracht van AI. Ontdek hoe AI de toekomst van investeren en ondernemen vormgeeft, en ontmoet gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid delen.

Programma

SCALING UP

Ontvang echte ondernemerslessen van een serie-ondernemer die van zijn bedrijven een winstgevend succes wist te maken.

STARTUP NEWS

De nieuwste ontwikkelingen en kansen in de wereld van start- en scale-ups. Wat gebeurt er met AI? Hoe herken je een echte unicorn?

MEET THE INVESTOR

We delen wijze lessen van een doorgewinterde professionele investeerder: zowel de successen áls mislukkingen.

DE AFTERMOVIE

Georganiseerd door Nxchange, Bondex, Business Insider en DAY1, heeft het Angel Café zich gevestigd als een vooraanstaand innovatief netwerkevenement voor investeerders en ondernemers. Tijdens de afgelopen vier edities hebben we een levendige gemeenschap van gepassioneerde start-ups, scale-ups, invloedrijke investeerders en industrie-experts samengebracht. Iedereen die serieus met ondernemen en investeren bezig is, markeert deze datum met dikgedrukte letters in hun agenda.

Item 1 of 3

MIS HET NIET

ER IS MAAR BEPERKT PLAATS

 Iedereen die serieus met ondernemen en investeren bezig is, markeert deze datum met dikgedrukte letters in hun agenda. Zet 18 september met dikgedrukte letters in je agenda en meld je aan via onderstaand formulier.