Succesvolle strategieën voor beleggen in crypto!

Hoe kun je navigeren in stijgende en dalende markten? En hoe selecteer je blockchainprojecten met echte waarde?

Op 23 juni is Business Insider Live! terug met een nieuwe aflevering over crypto. In dit vervolg op de veel bekeken eerste editie van de online talkshow over crypto, gaan we in op succesvolle manieren om te beleggen in crypto.

Registreer je onderaan deze pagina voor het event!

Gratis welkomstbonus

Schrijf je nu in bij LiteBit via deze actielink en ontvang €15 welkomstbonus om direct te kunnen beginnen met handelen.

Je ontvangt de €15 euro welkomstbonus binnen 10 dagen, alleen bij gebruik van onze actielink. Je dient de volledige verificatie (KYC) bij onze partner voltooid te hebben. De actie loopt tot 30 juni 2022. Zie ook onze actievoorwaarden.

Item 1 of 3

Programma & gasten

Tafelgasten Lucas Wensing (CEO van cryptovermogensbeheerder AMDAX), wetenschapsjournalist Krijn Soetemans en Patricia Bogaerts van het platform FemTrade gaan in op investeringsstrategieën voor cryptobeleggers en de vraag hoe je cryptovaluta selecteert.

Lucas Wensing

Lucas is niet alleen ondernemer, investeerder en crypto-evangelist; hij is ook directeur van AMDAX, Neerlands eerste cryptobedrijf dat gecertificeerd werd door DNB voor het bewaren, handelen en beleggen in crypto. Wensing is zowel voorvechter van digital assets, die hij als waardevolle toevoeging van het financiële stelsel ziet, als voorstander van betere regulering.

Patricia Bogaerts

Leuk, al die Nederlandse vrouwen met hun parttime werk. Maar financieel onafhankelijk word je er niet van vindt ondernemer Patricia Bogaerts. Als oprichter van het all female handelsplatform Fem-Invest is ze tevens verantwoordelijk voor de lancering van de handelsrobot Fem Trade. Vrouwen die niet per se over enorme vermogens beschikken, begeleiden bij de eerste stappen richting zelfstandigheid; dat is Patricia’s missie.

Krijn Soeteman

Wetenschapsjournalist Krijn Soeteman werd in de begindagen met name geraakt door de blockchaintechnologie. Nadat hij zijn eerste inleg verloor, begon hij zich ook in de financiële kant van crypto’s te verdiepen. Inmiddels heeft hij meerdere standaardwerken op zijn naam staan zoals ‘Cryptovaluta voor Dummies’. Daarin geeft hij antwoord op de vraag hoe het nu eigenlijk zit, met al die verschillende cryptovaluta.

Trader Elroy Heisterkamp van Het Crypto Huis geeft inzicht in hoe hij cryptovaluta selecteert en een cryptoportefeuille samenstelt.

Elroy Heisterkamp (rechts)

Elroy Heisterkamp (rechts)

Elroy Heisterkamp

Cryptocurrency trader Elroy Heisterkamp was vier jaar geleden nog niet afgestudeerd of hij had al zijn eerste onderneming opgezet: het Crypto Huis. Inmiddels is Heisterkamp uitgegroeid tot één van de bekendere gezichten binnen de cryptoscene op YouTube. Via zijn eigen premium kanaal houdt hij talloze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zijn motto: ‘begin vandaag nog met leren.’

Registreer je hier voor de 2de editie!

Schrijf je in voor het event en blijf op de hoogte van nieuwe sprekers bij het event en updates over de cryptomarkt.

Bekijk hier de vorige editie:

Houd deze website in de gaten voor informatie over nieuwe sprekers. Of schrijf je hierboven in voor onze crypto-updates!

In samenwerking met

Live vanuit de studio van