‘Is jouw pensioen akkoord?’

Event voor Aegon

De campagne

Doelstelling

Aegon Nederland werkt al een lange tijd samen met Business Insider door de hoge kwaliteit content, bereik en zichtbaarheid dankzij BI Studios. Aegon is daardoor al jaren thoughtleader in pensioen en biedt oplossingen voor werkgevers en werknemers. Sinds de aanloop naar het nieuwe pensioenakkoord wilde Aegon hierop inspelen en kennis delen.

Oplossing

BI Studios heeft in samenwerking met Aegon het pensioen-evenement georganiseerd. Zo hebben diverse experts hun kennis gedeeld met de kijker over dit onderwerp. Met het bereik van in totaal 15.500 kijkers hebben we met Business Insider de benchmarks met 1.550% overtroffen.

Om deze positionering nog meer distributiekracht bij te zetten plaatst Business Insider een jaar lang 2 artikelen per maand gericht op de werkgever en werknemer.

Resultaat

Door de hybride stijl van het evenement in combinatie met de artikelen zorgen we voor veel bereik en hoge uitkijkratio’s 


15.5k
LIVESTREAM STARTS

645K
NATIVE IMPRESSIONS

18K
CLICKS NAAR EVENTPAGINA

7.5K
UNIQUE LIVE STARTS

8K
UNIQUE NON-LIVE STARTS

Resultaat

De campagne heeft in de eerste plaats gezorgd voor een behoorlijk bereik onder de beoogde doelgroep. Met het gewenste bereik van 7.500 livestreamkijkers hebben we met Business Insider de benchmarks met 750% overtroffen. Naderhand hebben 8.000 kijkers de uitzending terug gekeken.

Tevens overstijgend veel reads voor artikelen. Bijvoorbeeld het artikel “Wat gebeurt er met je pensioen als je overlijdt?” is meer dan 500.000 keer gelezen.