Better Session: Is jouw pensioen akkoord?

Alles wat je moet weten over het nieuwe pensioenstelsel

Donderdag 20 april | Live op businessinsider.nl
16:00 - 17:00 uur

Is jouw pensioen akkoord?

Vrijwel iedere Nederlander krijgt er mee te maken: het nieuwe pensioenstelsel. Het gaat om de hervorming van meer dan 1,4 biljoen euro aan vermogen. Wat betekent dit voor jou als werknemer of als werkgever? Wat zijn de voor- en de nadelen? Wie voelen zich straks de winnaars en de verliezers? Wat gaat er gebeuren en welke acties kun je ondernemen?

Business Insider organiseert met Aegon hét online event over de pensioenhervorming. Tijdens dit event beantwoorden experts vanuit de overheid, topbestuurders uit de pensioenwereld en toonaangevende pensioenconsultants de belangrijkste vragen over de Wet toekomst pensioen (Wtp). Meld je nu gratis aan voor de live-uitzending op 20 april en stel live je vragen*.

*Als je je aanmeldt, krijg je vlak voor het event een link naar de livestream met chatfunctie in je mail. Kun je niet kijken op dit tijdstip? Meld je dan toch aan. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om de uitzending op een zelf gekozen moment terug te kijken.

Inschrijven

Programma

Dagvoorzitter Joost Hoebink neemt ons mee aan de hand van onderstaand programma.

- Het beste pensioenstelsel ter wereld gaat veranderen, waarom?
- Wat gaat er veranderen en wie gaat er wat van merken?
- Wat betekent het voor jou als werkgever en werknemer?
- Ben je in het nieuwe stelsel beter of slechter af?

Bij elk onderdeel kun je vragen stellen via de chat.

Te gast zijn: Roger Planje (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Marianne de Boer (CEO Aegon Capital), Leonique van Houwelingen (CEO bij Aon) en Eric Uijen (Voorzitter Uitvoerend Bestuur PME pensioenfonds).

Gasten

Business Insider Better Session:
Is jouw pensioen akkoord?
Donderdag 20 april - 16:00 uur
Live op businessinsider.nl

Better Sessions is een format van Business Insider. Word elke dag beter in wat je doet en leer meer van onze uitzendingen. Elke aflevering wordt gemaakt in samenwerking met een kennispartner.