Slim beleggen in tijden van inflatie en recessie

De hoge inflatie zorgt ervoor dat je geld snel minder waard wordt. Hoe ga je daarmee om als belegger en welke rol kan crypto daarbij vervullen?

Op 20 oktober om 20:00u is Business Insider Live! terug met een nieuwe aflevering over beleggen en crypto gesponsord door LiteBit. In dit vervolg op de veel bekeken eerste twee edities van de online talkshow over crypto, gaan we in op slimme manieren om met je geld om te gaan in onzekere tijden. 

Dit keer verwelkomt presentator Joost Hoebink onder meer experts als Patricia Bogaerts van handelsplatform Fem Invest, Elroy Heisterkamp van Het Crypto Huis en Marleen Evertsz, mede-oprichter en CEO van Nxchange.

Registreer je hieronder voor het event!

Registreer je hier voor de 3de editie!

Schrijf je in voor het event en blijf op de hoogte van nieuwe sprekers bij het event en updates over de cryptomarkt.

Programma & gasten

Dagvoorzitter Joost Hoebink ontvangt aan zijn tafel Nederland's meest spraakmakende crypto-kenners. Samen nemen zij de stand van cryptoland door, behandelen ze jouw vragen én geven je inzicht in slimme beleggingsstrategieën.

Houd deze pagina in de gaten voor de aankodiging van de eerste gasten voor ons derde event en de onderwerpen die zéker aan bod gaan komen.

Patricia Bogaerts

Leuk, al die Nederlandse vrouwen met hun parttime werk. Maar financieel onafhankelijk word je er niet van vindt ondernemer Patricia Bogaerts. Als oprichter van het all female handelsplatform Fem-Invest is ze tevens verantwoordelijk voor de lancering van de handelsrobot Fem Trade. Vrouwen die niet per se over enorme vermogens beschikken, begeleiden bij de eerste stappen richting zelfstandigheid; dat is Patricia’s missie.

Elroy Heisterkamp

Cryptocurrency trader Elroy Heisterkamp was vier jaar geleden nog niet afgestudeerd of hij had al zijn eerste onderneming opgezet: het Crypto Huis. Inmiddels is Heisterkamp uitgegroeid tot één van de bekendere gezichten binnen de cryptoscene op YouTube. Via zijn eigen premium kanaal houdt hij talloze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zijn motto: ‘begin vandaag nog met leren.’

Houd deze website in de gaten voor informatie over nieuwe sprekers. Of schrijf je hierboven in voor onze crypto-updates!

Bekijk hier de vorige editie:

In samenwerking met

Live vanuit de studio van