Wanneer barst de bubbel op de beurs?

Business Insider presenteerde 'Het BI Beleggerscafé'
Donderdag 16 mei | 16:00 uur tot 19:00 uur
Kasteel De Hooge Vuursche

Topexperts praten je bij over de stand van zaken op de financiële markt
Netwerk, kennis & actuele inzichten voor je beleggingsstrategie

Wanneer barst de bubbel op de beurs?

Aandelenmarkten hebben record op record gestapeld. Ook de goudprijs en de bitcoin zitten weer in de lift en ook vastgoed doet het goed. Tegelijk kenmerken financiële markten zich momenteel door grote onzekerheid op macro-economisch en geopolitiek vlak.

Veel beleggers vragen zich hierbij af: hoelang kan dit goed gaan? Zitten we in een zeepbel? En zo ja, wanneer barst de bubbel? Op die vragen gingen topexperts op het gebied van beleggen in tijdens de exclusieve kennis- en netwerkbijeenkomst van Business Insider.

Geïnteresseerde beleggers deden hun voordeel met actuele analyses en inzichten over kansen en risico’s op de beurs en welke beleggingsstrategie daar bij past. Dat gebeurde in een informele en interactieve sfeer met een inhoudelijke sessie van ca. 60 minuten onder leiding van Joost Hoebink.

Na afloop was er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van drinks & bites.

Programma

15:30 Ontvangst
16:00 Tafelgesprek onder leiding van Joost Hoebink
17:00 Borrel en Netwerken

Host: Joost Hoebink
Michael Nabarro - Onafhankelijk beleggingsspecialist (CMT)
Miranda Landkroon (Manager Vermogensopbouw, Mogelijk)
Gökhan Erem - Onafhankelijk beleggingsspecialist (CMT)
Bart Brands (Gold Republic)

Sprekers

Michael Nabarro

Michael Nabarro, CMT, is een gepassioneerde onafhankelijke beleggingsspecialist. Zijn financiële carrière begon in 1989 en sindsdien is hij nauw betrokken bij het adviseren en begeleiden van particuliere en professionele relaties met een actieve beleggingsstijl. Hij is cross-assets bekwaam met veel ervaring en bezit een uitgebreide kennis over derivaten en alternatieve beleggingen. Hij heeft de afgelopen 30 jaar zijn specialismen uitgevoerd voor verschillende internationale financiële instellingen en grootbanken. Daarnaast heeft hij veel cursussen gegeven voor particulieren en professionals en kent u hem wellicht van zijn vele columns en presentaties.

Gökhan Erem

Gökhan Erem, CMT, is sinds 1995 werkzaam in de financiële sector. Direct na zijn studie heeft hij naam gemaakt als bevlogen technisch analist bij verschillende grootbanken/financiële instellingen. Hij heeft uitgebreide ervaring met het analyseren van elke vermogenscategorie en bezit uitgebreide kennis over derivaten en alternatieve beleggingen. Zijn specialisme is het bouwen van betrouwbare algoritmen door het combineren van verschillende objectieve indicatoren en dat toe te passen in portefeuillevorm. Sinds 2000 is hij actief in de media met columns, interviews en Webinars. Vanaf 2008 is hij onafhankelijke beleggingsspecialist bij LeoMont, waar hij zakelijke en particuliere klanten begeleidt

Miranda Landkroon

Miranda Landkroon-Wiegmans, Manager Vermogensopbouw bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen, heeft ruime ervaring op het gebied van Vastgoedfinancieringen. Haar carrière begon in 2001 bij de Rabobank en al snel na de oprichting van Mogelijk in 2016 werd zij onderdeel van deze groeiende organisatie die vraag naar een aanbod van kapitaal bij elkaar brengt. Miranda heeft sinds 2022 het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds onder haar hoede waarbinnen al negen hypothekenfondsen zijn gelanceerd met een inleg van in totaal ruim € 200.000.000. Miranda geeft regelmatig kennissessies over Vermogensopbouw, soms samen met financieel planners of professoren op het gebied van vastgoed en finance.

Bart Brands

Bart Brands - Edelmetaal specialist
"Bart Brands is de Edelmetaal specialist bij GoldRepublic en auteur van het boek "Chaos zonder Goud". Daarnaast is hij Security Intelligence Professional en Veiligheidsexpert met een grote passie voor goud en zilver. Bart was voor zijn functie bij GoldRepublic oprichter en voorzitter van de European Blockchain Foundation en zijn eigen adviesbureau '82ADVISE. Inmiddels is hij het gezicht van GoldRepublic en informeert klanten maar ook andere partijen over ontwikkelingen op het gebied van edelmetaal en recent (macro)economische nieuws. Dit doet hij via onder andere het Youtubekanaal van GoldRepublic. Ook is hij regelmatig gast bij veel podcasts en wordt hij vaak benaderd door verschillende (radio)omroepen om zijn visie te delen." 

Item 1 of 4