Ontdek hoe je hybride teams veiliger, productiever en beter laat samenwerken

Business Insider en HP organiseren op donderdag 16 februari het Work Happy Event in Capital C in Amsterdam. Lees hier meer over het programma.

Wat kun je verwachten van de wintereditie?

Live discussie | Gratis Cyberconsult | Ontdek de nieuwste tools | Win een HP Dragon Fly | Borrel & netwerken

Nu hybride werken here to stay is, word je als zakelijk leider of IT-beslisser voor een nieuwe uitdaging geplaatst. Want hoe zorg je dat werkplekken (die zich overal en nergens bevinden) niet alleen veiliger worden, maar ook de productiviteit vergroten en de samenwerking bevorderen?  

Dat is het thema van het tweede HP Work Happy Event op 16 februari in Capital C Amsterdam. Onder leiding van host Joost Hoebink bespreken we samen met het bedrijfsleven de toekomst van de data-driven workplace. Concreet. Praktisch. Met inzichten en lessons learned die je zelf direct in de praktijk kunt toepassen.  

Programma

De IT-hot-topics van 2023 • Hoe zorg je ervoor dat bij hybride werken iedereen zich even betrokken voelt? • Hoe kun je met je end-point hardware databreaches voorkomen? •  Hoe houd je zicht op de real time status van al je apparatuur? • Hoe gebruik je apparatuur duurzamer en bespaar je tegelijk op de kosten? • Hoe vergroot je de productiviteit met inzicht op afstand? •  Wat kan de IT-afdeling leren van de fleetmanager van het wagenpark?

Sprekers

Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven.

Eric weet als geen ander welke uitdagingen komen kijken bij het formuleren én realiseren van een effectieve digitale en IT-strategie. Hij ondersteunt bedrijven bij het innoveren en digitaal transformeren van businessmodellen en bedrijfsvoering.

Artie Debidien (CIO en Executive Vice President bij KPN) kent als geen ander de uitdagingen van een telecomgigant in transitie.

Artie is verantwoordelijk voor de Wholesale en Enterprise Technology Solutions bij telecomgigant KPN. Haar motto is ‘Shoot for the moon, even if you miss you’ll land among the stars!’ Daarvoor werkte ze in vergelijkbare rollen bij onder meer NN, NIBC en KNAB.

Anneke Keller (Voormalig CTO Wehkamp) werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year.

Anneke is als CTO betrokken geweest bij de snelle groei van bedrijven als TomTom, Coolblue, Jumbo en recent Wehkamp. Ze helpt retailers door te groeien tot techbedrijven en kent de stappen die je als bedrijf moet zetten om digitaal volwassen te worden.

Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP) geeft tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging.

Pelle heeft ruim twintig jaar ervaring met het beschermen van computersystemen en ziet het belang van zijn vakgebied alleen maar toenemen. Pelle richt zich -zeker met de opkomst van cybercrime en de risico’s van hybride werken- op end point security.

Dave Maasland (CEO ESET Nederland, Cybersecurity & Cybercrime expert) deelt 10 cyberthreats voor 2023.

Dave is Cybersecurity & Cybercrime expert. Dave spreekt over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Mensen en bedrijven verder helpen en Nederland steeds veiliger maken is zijn motto.

Locatie

Dit event kun je fysiek bijwonen. Kom je naar de locatie? Dan kun je onder het genot van een drankje en een hapje (van de Big Green Egg) de uitzending bijwonen en is er de mogelijkheid om te netwerken na afloop.

Daarnaast geeft HP diverse demonstraties van hybridworkingproducten en kun je een gratis cyber security consult aanvragen.

Locatie: Capital C, Amsterdam, Weesperplein 4B, 1018 XA Amsterdam
Tijden: Inloop 15:00 uur, Uitzending 16:00 uur, Netwerken & Borrel 17:00 uur

We hopen je te zien bij het tweede HP Work Happy Event!

Het HP Work Happy event is een samenwerking tussen HP en Business Insider. Bekijk de Work Happy campagne video:

Of bekijk meer over de mogelijkheden die HP bedrijven biedt op het gebied van hybride werken.