Terugkijken: HP Work Happy Event

Over hoe je hybride teams veiliger, productiever en beter laat samenwerken.

De tweede editie van het HP Work Happy Event stond in het teken van de remote werkplek. Rens de Jong praatte met deskundigen uit het bedrijfsleven over hybride teams en hoe je die veiliger, productiever én effectiever laat samenwerken.

Te gast: Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven. Anneke Keller (voormalig CTO Wehkamp) werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year. Zij vertelt over verandering en groei van organisaties. Dave Maasland (Cybersecurity & Cybercrime expert) deelt 10 cyberthreats voor 2023 en Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP) geeft tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging. 

Bekijk hier de hele uitzending terug.

Sprekers

Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven.

Eric weet als geen ander welke uitdagingen komen kijken bij het formuleren én realiseren van een effectieve digitale en IT-strategie. Hij ondersteunt bedrijven bij het innoveren en digitaal transformeren van businessmodellen en bedrijfsvoering.

Anneke Keller (Voormalig CTO Wehkamp) werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year.

Anneke is als CTO betrokken geweest bij de snelle groei van bedrijven als TomTom, Coolblue, Jumbo en recent Wehkamp. Ze helpt retailers door te groeien tot techbedrijven en kent de stappen die je als bedrijf moet zetten om digitaal volwassen te worden.

Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP) geeft tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging.

Pelle heeft ruim twintig jaar ervaring met het beschermen van computersystemen en ziet het belang van zijn vakgebied alleen maar toenemen. Pelle richt zich -zeker met de opkomst van cybercrime en de risico’s van hybride werken- op end point security.

Dave Maasland (CEO ESET Nederland, Cybersecurity & Cybercrime expert) deelt 10 cyberthreats voor 2023.

Dave is Cybersecurity & Cybercrime expert. Dave spreekt over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Mensen en bedrijven verder helpen en Nederland steeds veiliger maken is zijn motto.

Het HP Work Happy event is een samenwerking tussen HP en Business Insider. Bekijk de Work Happy campagne video:

Of bekijk meer over de mogelijkheden die HP bedrijven biedt op het gebied van hybride werken.