Leer meer over investeren in early stage startups in het Angel Café op 28 februari

Meld je nu aan voor het evenement of de livestream

Wil jij ook weten welke early stage startups de meeste kans maken om groot te groeien? En wil je laagdrempelig investeren in de unicorns van de toekomst? Meld je dan aan voor het Angel Café, dé talkshow en hét netwerkevent voor investeerders die impact willen maken.

Zeker in een tijd waarin de aandelenmarkt onder druk staat, wordt het voor investeerders steeds belangrijker om op zoek te gaan naar alternatieve investeringsmogelijkheden. Het Angel Café, dat ieder kwartaal zal plaatsvinden, praat je in een uur bij over de laatste ontwikkelingen.

JayJay Boske in het Angel Café, november 2022

JayJay Boske in het Angel Café, november 2022

In een ontspannen setting ontvangt presentator Jay Jay Boske beeldbepalende gezichten uit de Nederlandse startupcommunity. Startende ondernemers pitchen hun plannen om de wereld te veroveren. Doorgewinterde Angel Investors vertellen de andere kant van het verhaal: zij delen zowel hun successen áls mislukkingen. 

Het eerste Angel Café van 2023 vindt plaats op 28 februari in Capital C in Amsterdam. Jij kunt er bij zijn, live of online. Meld je nu aan via onderstaande link.

Item 1 of 6

Een samenwerking tussen: