Meld je nu aan voor HP Work Happy Event en ontdek hoe je hybride teams veiliger, productiever én beter laat samenwerken.

Nu hybride werken here to stay is, staan beslissers in het digitale domein voor een reeks fikse uitdagingen. Want hoe zorg je ervoor dat de werkplek -waar die zich ook bevindt- blijft voldoen aan snel veranderende behoeftes? Daarover gaat dit tweede HP Work Happy Event met topbeslissers uit het digitale domein.

Na het succes van de eerste editie is het HP Work Happy Event terug op een nieuwe locatie. Waar het vorige keer met name ging over hybride werken zijn nu productivity, security, collaboration en managebility de hoofdthema’s. Hoe manage je werkplekken dusdanig dat ze niet alleen veiliger worden maar ook beter aan de eisen van gebruikers voldoen, de productiviteit vergroten én de samenwerking bevorderen?

Op het HP Work Happy Event (donderdag 16 februari van 15:00 uur tot 19:00 uur in Capital C Amsterdam) ontdek hoe je hybride teams veiliger, productiever en beter laat samenwerken.

Wat kun je verwachten?
Sprekers & live discussie | Gratis Cyberconsult | Ontdek de nieuwste tools | Win een HP Dragon Fly | Borrel & netwerken.

Waar kun je je aanmelden?
Via onderstaande button kun je je gratis registreren. Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Achter de desk schuift onder meer Eric Wesselman aan. Als Head of Digital Transformation Advisory KPMG weet hij alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven. Eric verbaast zich over de soms uitgestorven kantoortuinen die hij tegenwoordig aantreft. Hij vindt dat als organisaties vooruitgang willen blijven boeken, ze hun medewerkers veel vaker terug naar kantoor moeten halen.

Eric vergelijkt het met een zwerm sprinkhanen: ‘Als ze neerdalen op een oogstveld, dan maken ze in elkaars nabijheid hormonen aan die hen nog hongeriger maakt. Dat effect mis je als je allemaal alleen thuis blijft zitten achter je computer.’

Toch denkt Eric niet dat nu de hybride geest uit de fles is, je hem er weer in terug krijgt. Maar willen organisaties zowel hun cultuur als innovatiekracht op orde houden, dan moet er wel naar een nieuwe balans gezocht worden. Zeker als je naar het binnenhalen en behouden van jong talent kijkt: ‘Als we de jongste generatie digitaal willen faciliteren, moeten we een tandje bij zetten. Voor hen gaat het allemaal veel te langzaam.’

Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG)

Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG)

Anneke Keller (CTO & Coach)

Anneke Keller (CTO & Coach)

Anneke Keller is voormalig CTO bij Wehkamp, TomTom en Coolblue. Zij werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year. Anneke vertelt over verandering en groei van organisaties aan de hand van de kersenmetafoor. Om digitale doelstellingen te bereiken heb je hard skills nodig (de pit) en soft skills (het omhulsel). Anneke: ‘Het vruchtvlees is de verlokkelijke verleiding waarmee je mensen meekrijgt, de cultuur. De pit is het doel dat je voor ogen hebt. Daar moet een nieuwe boom uit groeien.’

Volgens Anneke is de grootste uitdaging voor CIO’s, CTO’s en andere digitale beslissers hoe je de innovatie aan de gang houdt. IT-projecten worden steeds complexer. Tegelijk wordt het steeds moeilijker om geschikte mensen te vinden. Een oplossing om toch te blijven innoveren in een steeds krapper werkveld is volgens haar beter samenwerken. ‘Je moet als marktpartijen veel meer gaan kijken waar je elkaar kunt helpen op terreinen waar je niet concurreert. Voor innovatie is creativiteit nodig. Die bereik je alleen als je zo veel mogelijk samenwerkt.’

Pelle Aardewerk geeft als Cybersecurity Consultant Lead bij HP Europe tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging. Pelle heeft meer dan twintig jaar internationale ervaring op het gebied van IT-security. Zoals hij zelf omschrijft ‘van IT tot OT’. Na onder meer gewerkt te hebben aan de grid en de beveiliging van grote, infrastructurele systemen, richt hij zich bij HP nu op de eindgebruiker. ‘Als je nu kijkt naar de laptop waar je applicaties in de cloud en het internet samenkomen, dan is dat de plek waar veel mis kan gaan.’

Pelle gebruikt daarbij de metafoor van de elastiek. ‘Aan de ene kant heb je de digitalisatie. Die zorgt voor een steeds grotere productiviteit. Maar aan de andere kant heb je de GDPR, de security die daar achteraan hobbelt. Dat is het krachtenveld waar soms de rek uitgaat.’ Nu in de nieuwe hybride werkelijkheid veel organisaties het voor elkaar hebben gekregen om de continuïteit van het thuiswerken zo goed en zo kwaad aan de gang te krijgen, ziet hij het als zijn missie om de schijnwerper weer stevig op de veiligheid te richten. ‘Dat is overigens geen vrije keus. Met de Cyber Resilience Act die in voorbereiding dwingt de EU bedrijven om aan een minimaal digitaal veiligheidheidsniveau te voldoen.’

Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP)

Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP)

Artie Debidien (CIO KPN)

Artie Debidien (CIO KPN)

Artie Debidien is als Chief Information Officer en Executive Vice President sinds mei vorig jaar verantwoordelijk voor de Wholesale en Enterprise Technology Solutions bij telecomgigant KPN. Artie beschikt over een Harvard Certificate voor Management Excellence. Haar motto is ‘Shoot for the moon, even if you miss you’ll land among the stars!’ Daarvoor werkte ze in vergelijkbare rollen bij onder meer NN, NIBC en KNAB. Artie wil van de Telco KPN een ‘Techco’ maken.

Tot slot is Dave Maasland te gast. Hij komt als Cybersecurity & Cybercrime expert maar liefst 10 cyberthreats voor 2023 delen.

Meld je nu aan voor het HP Work Happy Event
op 16 februari in Capital C in Amsterdam.

Vooraf zijn er hapjes en drankjes en HP geeft diverse demonstraties van hybridworkingproducten, daarnaast kun je een gratis cyber security consult aanvragen. Na de uitzending is er mogelijkheid om te netwerken.

Het HP Work Happy Event gaat om 16:00 uur van start (15:00 uur inloop op locatie). Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Locatie: Capital C, Amsterdam, Weesperplein 4B, 1018 XA Amsterdam
Tijden: Inloop 15:00 uur, Uitzending 16:00 uur, Netwerken & Borrel 17:00 uur

We hopen je te zien bij het tweede HP Work Happy Event!

Het HP Work Happy Event is een samenwerking tussen HP en Business Insider. Bekijk de Work Happy campagne video:

Of bekijk meer over de mogelijkheden die HP bedrijven biedt op het gebied van hybride werken.