Business Insider & Business Accelerator presenteren:

Scaleup Bootcamp: Jouw roadmap naar turbowinst
26 & 27 mei 2023 - Amsterdam

Elke ondernemer is ernaar op zoek: de formule om zijn of haar bedrijf écht te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel. Om dat te bereiken moet je niet alleen in maar ook aan je bedrijf werken.  

Speciaal voor Business Insider lezers

Business Insider helpt serieuze Nederlandse ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Hiervoor zijn we een unieke samenwerking aangegaan met het groeiprogramma van Business Accelerator, een initiatief van de Nederlandse ondernemer Sander Klos.

Op basis van jarenlange ondernemerservaring ontwikkelde hij een universele methode die inmiddels door tientallen bedrijven met succes in de praktijk is gebracht. Sanders persoonlijke doelen? "Het (nog verder) oplossen van deze schijnbaar onmogelijke (rekenkundige, financiële, educatieve en bedrijfskundige) intellectuele uitdaging van deze groeiformule." En daarmee honderdduizend ondernemingen wereldwijd vooruit helpen en impact maken. Nu kan ook jij als ondernemer van deze aanpak profiteren. Maak gebruik van deze geweldige groeikans door deel te nemen aan het Scaleup Bootcamp 2023!

Scaleup Bootcamp 26 & 27 mei 2023

Verspreid over twee dagen worden deelnemers aan het Scaleup Bootcamp stap voor stap door meegenomen door de methodiek die je bedrijf kan helpen groeien. Aan het eind van de twee dagen ontstaat een helder beeld van de strategie-op-maat die nodig is voor de groei van jouw onderneming. De methodiek bestaat uit micro-strategieën voor groei en is niet gebonden aan een branche, sector of markt. Heb je “het gevoel dat er veel meer in het bedrijf zit dan je er nu uit haalt"? Wil je meer omzet op een systematische en herhaalbare wijze en sneller groeien dan je nu doet? Dan is dit jouw Bootcamp.

Lees meer over het programma of meld je direct aan.

Wat kun je verwachten van Scaleup Bootcamp?

Als deelnemer aan het Scaleup Bootcamp ontdek je welke strategieën je moet toepassen om niet alleen te groeien maar ook op te schalen met je bedrijf. Dus: niet een klein beetje meer winst. Maar in hoog tempo bouwen, groeien en uitbreiden.

Tijdens het Scaleup Bootcamp krijg je volledig inzicht in een aantal macro- en microstrategieën waarmee je de complete architectuur en blauwdruk voor jouw bedrijf in kaart brengt. Hiermee pak je zelf de regie over je bedrijfsgroei en maak jij vervolgens het verschil.

Wat je kunt verwachten:

·   Sander Klos die zelf 2 dagen alle ins & outs deelt en uitlegt;
·   Compleet uitgewerkt groeisysteem, voor ieder type bedrijf;
·   Kennis & Know how die je levenslang kan gebruiken;
·   Ontmoeting van gelijkgestemde ondernemers;
·   Praktische sessies, je werkt direct aan de groei van je eigen bedrijf;
·   Direct toepasbare kennis voor meer omzet & winst;
·   Scaleup Bootcamp eventpakket;
·   Biedt de mogelijkheid om je bedrijf te verdubbelen.

In samenwerking met Sander Klos

Dit programma wordt je aangeboden in samenwerking met Business Accelerator oprichter Sander Klos. Na bedrijven als IENS.NL (verkocht), KRMG (verkocht) en Backbase (Unicorn) groot te hebben gemaakt, besloot hij de opgedane ervaring niet langer in individuele startups te stoppen maar te delen met ondernemend Nederland.

"Na de verkoop van IENS bedacht ik dat ik nog maar 4 bedrijven succesvol zou kunnen maken (50 jaar oud, zeg eens 4 jaar per bedrijf, 50 jaar oud plus 16 jaar is 64 jaar...) - en dat vond ik echt een héél mager resultaat! Er lag immers een complete groeiformule en groeimethode klaar, die ook al eens succesvol was toegepast door een stelletje twintigers die net afgestudeerd waren."

De groeiformule die hij de afgelopen jaren perfectioneerde is toepasbaar op ieder bedrijf met groeiambities, ongeacht de sector of branche. De universeel toepasbare formule bestaat uit 45 interventies gericht op onder meer het merk, de marketing, sales en team performance.

Meer weten over wat Sander Klos drijft om Scaleup Bootcamp gratis aan te bieden? Lees dit artikel.

Programma

26 & 27 mei 2023 // Hotel Amsterdam Amstel

Dag 1 - vrijdag 26 mei (10 tot 18 uur)

Op dag 1 van het Scaleup Bootcamp doen we uit de doeken wat de groeiformule is voor versnelde groei: de verschillende elementen waaruit deze formule bestaat, de impact die deze elementen op elkaar hebben en hoe het komt dat deze formule leidt tot versnelde groei. Je kijkt meteen ook naar jouw huidige groei en naar de kansen die het werken volgens de groeiformule jou biedt.

Aansluitend gaan we aan de slag met goal setting, niet alleen voor je bedrijf, maar – belangrijker nog - ook voor jouzelf als ondernemer. Je wordt aan het denken gezet over de rol die je bedrijf speelt voor jou: werk jij voor je bedrijf, of werkt jouw bedrijf voor jou? Welke stappen moet je zetten als je je bedrijf voor jou wilt laten werken? Wat wil jij eigenlijk, als ondernemer en als mens? Door in te zoomen op wat jou motiveert om te ondernemen, wordt glashelder waar jouw focus op moet komen te liggen om je bedrijf te laten groeien.

Dag 2 - zaterdag 27 mei (10 tot 18 uur)

Op dag 2 gaan we dieper in op de elementen uit de groeiformule: de macrostrategieën. Je gaat zelf aan de slag met het uitwerken van deze macrostrategieën voor jouw bedrijf. Ook laten we je een aantal van de kleine veranderingen die samen de macrostrategieën vormen – de microstrategieën – zien. Je krijgt een duidelijk beeld van de systematisering die je met de macro- en microstrategieën in gang zet.

Aan het einde van dag 2 heb je de blauwdruk in handen waarmee je in je bedrijf aan de slag kunt díe systemen in te richten die het fundament vormen voor verder schalen.

''Succes is geen keuze. Het is een systeem. Zet zelf de juiste stappen op weg naar versnelde groei.'' - Sander Klos

Vrije toegang tot het Scaleup Bootcamp is exclusief bestemd voor Business Insider lezers.

Wil jij ook ontdekken hoe je de groeicode kraakt? En ben je bereid om twee dagen intensief te werken aan je bedrijf om zo tot een doorbraak te komen? Meld je dan nu aan!

De waarde van een tweedaags programma bedraagt 1.895 euro. Business Insider & Business Accelerator bieden jou eenmalig voor deze gelegenheid twee volledige dagen gratis toegang. Deze twee dagen zijn inclusief geheel verzorgde catering (koffie, thee, broodjes, snacks) in het luxueuze Hotel Amsterdam Amstel.

Reserveer hier je gratis Ticket + servicepakket:

Geniet van de exclusieve toegang tot het programma, waarmee je waardevolle inzichten en strategieën opdoet om je bedrijf te laten groeien.

✦ Gebruik het uitgebreide 150-pagina's tellende werkboek om je voortgang bij te houden, nieuwe ideeën te noteren en een actieplan op maat te creëren.
✦ Ervaar ultiem comfort met de 2-daagse luxe catering, zodat jij je volledig kunt concentreren op het opdoen van kennis en netwerken met gelijkgestemden.
✦ Leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrel waar de organisatie enkele rondjes zal geven.

Completeer hier je informatie zodat we jouw deelname optimaal kunnen begeleiden. Schrijf je alleen in als je het gehele Bootcamp kan deelnemen.

Let op: dit programma is bedoeld voor serieuze MKB-ondernemers die willen groeien. Inschrijving is onder voorwaarde van aanwezigheid. Ben je toch verhinderd? Laat het dan tijdig weten, dan kunnen we schaarse plekken verdelen onder wachtenden op de wachtlijst.

Waarom bieden wij dit gratis aan?

De missie van Business Accelerator is om hun bewezen groeisysteem aan minimaal 100.000 ondernemers mee te geven. Sander weet uit ervaring hoe gaaf en positief succes is, zowel voor de ondernemer, zijn omgeving, het personeel én alle klanten. Vorige edities bewezen dat gratis deelname meer ondernemers aansprak dan betaalde deelname. Mocht je na het volgen van dit Bootcamp de inzichten & bewezen groeimethode willen toepassen binnen je bedrijf doe je dit zelf of kun je er voor kiezen dit samen met mede-ondernemers & het team van Business Accelerator. 

Heb je een vraag over het programma of over je aanmelding? Neem dan contact op met Business Accelerator.

Fotografie: Monique Kooijmans