Succesvol investeren in early stage startups
leer je tijdens het Angel Café op 19 juni

Wil jij ook meer informatie over laagdrempelig investeren in de unicorns van de toekomst? Waar begin je, wat zijn succesvolle strategieën en wat zijn momenteel de meest veelbelovende startups?
Meld je dan nu aan voor het derde Angel Café, dé talkshow en hét netwerkevent voor investeerders die impact willen maken.


Investeren in startups wordt steeds belangrijker in een tijd waarin we te maken hebben met inflatie en druk op de aandelenmarkt. Investeerders zijn op zoek naar veelbelovende startups die de potentie hebben om uit te groeien tot echte unicorns.
Elk kwartaal vindt er een Angel Café event plaats, waarbij in een uur wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, je inspiratie op kan doen en direct kan starten met investeren.

JayJay Boske tijdens het Angel Café op 28 februari 2023

JayJay Boske tijdens het Angel Café op 28 februari 2023

In de inmiddels bekende café setting praat presentator Jay Jay Boske met beeldbepalende gezichten uit de Nederlandse startupcommunity. Ook zullen startende ondernemers hun plannen pitchen voor jou, als mogelijke nieuwe investeerder. Daarna zullen de ervaren Angel Investors ook verhalen delen van de andere kant: zij delen zowel hun successen áls mislukkingen. 

Het derde Angel Café van 2023 vindt plaats op 19 juni, om 19.00 in Capital C in Amsterdam. Jij kunt er bij zijn, live of online. Meld je nu aan via onderstaande links.

Item 1 of 6

Een samenwerking tussen: