Meld je aan voor het event of kijk mee via de livestream

HET ZEVENDE ANGEL CAFÉ

Het meest leerzame Café van Amsterdam waar je alles te weten komt over investeren in early stage start- & scale-ups!

Tijd: 18:30 - 22:30
Livestream: 19:30 - 20:45
Datum: 18 maart 2024

HET ZEVENDE
ANGEL CAFÉ

Tijdens deze speciale, zevende editie nemen we je mee naar de dynamische wereld van het investeren in start- & scale-ups.

We onderzoeken alle mogelijke manieren en kansen om je kapitaal te laten groeien door te investeren in de toekomst van echt ondernemerschap.
Verwacht interactieve presentaties en sessies dit jou een inkijk geven in de kracht van investeren in de meest veelbelovende start- & scale-ups.

Meld je nu aan en ontdek hoe verschillende strategieën de toekomst van beleggen vormen, en hoe jij daar succesvol in kan zijn.

Programma

STARTUP NEWS

Ontvang echte ondernemerslessen van een serie-ondernemer die van zijn bedrijven een winstgevend succes wist te maken.

SCALING UP

De nieuwste ontwikkelingen en kansen in de wereld van start- en scale-ups. Wat gebeurt er met AI? Hoe herken je een echte unicorn?

MEET THE INVESTOR

We delen wijze lessen van een doorgewinterde professionele investeerder: zowel de successen áls mislukkingen.

ERBIJ ZIJN & TERUGKIJKEN

Georganiseerd door Nxchange, Bondex, Business Insider en DAY1, heeft het Angel Café zich gevestigd als een vooraanstaand innovatief netwerkevenement voor investeerders en ondernemers. Tijdens de afgelopen zes edities hebben we een levendige gemeenschap van gepassioneerde start-ups, scale-ups, invloedrijke investeerders en industrie-experts samengebracht. Iedereen die serieus met ondernemen en investeren bezig is, markeert deze datum met dikgedrukte letters in hun agenda.

Vorige edities terugkijken? Klik dan hier!

Item 1 of 3

MIS HET NIET

HET ANGEL CAFÉ IS RAZEND POPULAIR

 Iedereen die serieus met ondernemen en investeren bezig is, markeert deze datum met dikgedrukte letters in hun agenda. Zet 18 maart met dikgedrukte letters in je agenda en meld je aan via onderstaand formulier.