Mastercard - Finance Innovation podcast

Podcastserie voor Mastercard

De campagne

Doelstelling

Nieuwe betaaldiensten ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren. Het doel van de contentserie was om de positie van Mastercard als thoughtleader binnen het paymentlandschap te vestigen. Mastercard zocht een manier om met content de exposure van de thema’s en informatie van het Mastercard Innovation Forum event te versterken. Dit evenement ging om de toekomst van betaaloplossingen en de manier waarop Mastercard bedrijven en hun klanten helpt met de laatste innovaties.

Oplossing

BI Studios ontwikkelde in samenwerking met Mastercard 3 podcasts en 3 artikelen. Hierin spraken we met de experts van Mastercard en kenners uit het veld over de allerlaatste innovaties in finance. In deze podcasts van 20-40 minuten bespraken we met gasten een onderwerp gerelateerd aan het Mastercard Innovation Forum.

Daarnaast zoomden we in op een specifieke technologie of innovatie die al in de praktijk wordt toegepast. Daarbij hebben we in de artikelen specifieke innovaties uitgelicht. We kozen ervoor om dit in de vorm van columns te doen, voorzien van portretfotografie, waarbij de experts van Mastercard meer achtergrond informatie gaven. Deze werd vervolgens via een mix van instream en outstream distributie en een mix van native content units & mobile content gedistribueerd.

Resultaat

Door de PODCASTS te embedden in Artikel Pages zorgen we voor maximaal bereik. 


12k
ARTICLE READS

2M+
NATIVE IMPRESSIONS

300+
CLICKS NAAR MASTERCARD NAV PODCAST

4K
PODCAST LISTENS

12K+
ARTICLE READS

Resultaat

De campagne heeft in de eerste plaats gezorgd voor een flink bereik onder de beoogde doelgroep. De resultaten bestaan onder meer uit ruim 4k podcast starts en ruim 12k article reads.

Deze podcastserie, samen met Mastercard en presentatrice Sasha de Boer ontwikkeld over de allerlaatste innovaties in finance, heeft op deze manier Mastercard als thoughtleader binnen het paymentlandschap gevestigd.

Benieuwd naar de Finance Innovation podcasts? Terugluisteren kan op deze pagina. Het gehele dossier met alle artikelen en podcasts is hier te vinden.