Make Room

In de nieuwe hybride wereld willen en moeten werknemers overal kunnen werken. Maar niet fysiek aanwezig zijn, betekent dat je niet gezien en gehoord moet worden. Want goede bijdragen komen niet alleen van de mensen die in de ruimte zijn.

Writing is a medium of communication that represents

Met deze tips en tools breng je je collega's samen, of ze nu daadwerkelijk in dezelfde ruimte zijn of niet.

Zo vergader je efficiënt en voelt iedereen zich gezien en gehoord

Hoe hoger je functie, hoe meer tijd je besteedt aan vergaderen. Ben je manager? Dan zijn er zelfs dagen dat je van de ene bespreking in de andere rolt. Maar lang niet al die meetings zijn even nuttig en efficiënt. Hoe kun je dat anders aanpakken?

Volg deze 4 stappen om jezelf zichtbaarder te maken op de werkvloer

Veel werknemers verlangen ernaar om gezien te worden. Niet alleen omdat ze erkenning willen voor hun werk, maar ook omdat zichtbaar zijn het makkelijker maakt om succes te bereiken. Zo zorg je dat je gezien en gehoord wordt op het werk.

Succesvol hybride werken: zó vind je de juiste balans tussen kantoor en thuis

Werken waar en wanneer je wilt, klinkt ideaal, maar voor bedrijven brengt het ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe ga je daarmee om als organisatie en hoe vind je de juiste balans tussen op kantoor werken en thuis? Hybride werk-expert Maartje Wolff geeft tips.

Met deze 5 tips van een focusexpert leer je je beter te concentreren in een tijd waarin we altijd 'aan' staan

Psycholoog Mark Tigchelaar helpt topsporters, kenniswerkers en ondernemers bij het verbeteren van hun prestaties. Wie in een tijd van afleiding toch focus wil houden, moet volgens hem de strijd aangaan met ‘aandachtslekken’. Tigchelaar geeft tips voor iedereen die zich beter wil kunnen concentreren.

Item 1 of 1

Ontdek meer over efficiënt hybride werken op het HP Work Happy Event

Op 27 september gaan we bij Strandzuid in Amsterdam tijdens het HP Work Happy Event in op de kansen, oplossingen en mogelijkheden van hybride werken en hoe deze trend resulteert in Happy Work.

Samen met ondernemers en experts als Mark Tigchelaar (CEO van Focus Academy), Maartje Wolff
(oprichter van Happy Office) en Michiel Meyer (CEO Workwize) bespreken we hoe hybride werk je
werkgeluk kan vergroten en met welke tools je altijd betrokken blijft.

Join us op 27 september van 15:15u tot 18:30u om onder genot van een drankje te netwerken en de mogelijkheden te ontdekken die het hybride werken bedrijven biedt.

Je kan zowel online als live bij het gesprek aanschuiven via onderstaande link:

Meld je hier aan

X